Brontë
logo
Brontë

Over Brontë


Mijn passie voor patisserie begon al op jonge leeftijd.
Hierin vind ik mijn rust en kan ik mijn creativiteit in kwijt.
Na de afronding van mijn MBO opleiding ben ik mij meer gaan verdiepen in het bakkersvak.
Al snel kwam ik bij het Bakery Institute in Zaandam uit.
Na een inspirerend gesprek ben ik in 2016 de 9-weekse Boulangerie opleiding gaan volgen.
Tijdens deze opleiding kwam ik er achter hoeveel je met brood kan doen met als basis ‘water, zeezout en meel’, een echt ambacht!
In 2017 heb ik de 9-weekse Patisserie opleiding gevolgd.
Ook hier leer je om zonder toevoegingen, met mooie en goede kwaliteit ingrediënten een gevarieerde patisserielijn neer te zetten. Na 1 jaar ervaring opgedaan te hebben in de praktijk, heb ik de stap genomen om vanuit mijn eigen naam een eigen lijn op te zetten. Met als belangrijkste kenmerk: terug naar de basis, zonder toevoegingen, laten zien en proeven hoe mooi dit ambacht is.
Groetjes,

Brontë

Brontë's Bakery



Informeer naar de mogelijkheden

MEER INFORMATIE